Kas tai yra PRE-POO ir ar verta taikyti šį metodą plaukams?

Tikriausiai daugelis iš Jūsų dar negirdėjote termino PRE-POO ir jis Jums skamba pakankamai juokingai. Tai trumpinys žodžių PRE-SHAMPOO. Kitaip tariant tai plaukų priežiūros priemonės, kurias naudojate prieš plaukų plovimą. Tinka visos kaukės, kurios apsaugo plaukus. Galima naudoti kaukes, aliejus, kremus kurios turi atstatomąjį poveikį Jūsų plaukams. Puiku būtų jeigu sudėtyje būtų kokosų, alyvuogių ar kitų aliejų. Šios procedūros esmė suteikti apsauginį, maitinamąjį poveikį plaukams prieš naudojant šampūną, kuris gali ištraukti drėgmę. Pre-poo procedūra yra puiki papildoma priemonė visų tipų plaukams, ypatingai garbanotiems, natūraliems ir pažeistiems.

PRE- POO privalumai:

Suprantama, kad tokiame intensyviame gyvenimo ritme nedažnas galvoja, kad norėtų pridėti dar vieną žingsnį plaukų priežiūros rutinoje, bet įvedus kaukę prieš šampūną galite ženkliai pagerinti plaukų būklę, galbūt net išspręsti ilgus metus buvusias problemas, kaip sausi, nepaklusnūs, lūžinėjantys plaukai. Taigi kokie esminiai privalumai naudojant tinkamą plaukų kaukę, aliejų , kremą PRE- POO rutinoje:

  • Labai tinka ploniems plaukams. Daugelis kaukių ar kondicionierių , kuriuos naudojame po šampūno apsunkina plonus plaukus. Naudojant pre-poo produktus ploni plaukai bus prisotinti drėgmės, o po šampūno pakaks lengvesnių priemonių.
  • Garbanotiems ir itin sausiems plaukams pre-poo procedūra tiesiog yra privaloma. Kai trūksta drėgmės ir maitinimo plaukams jie praranda savo formą ir žvilgesį, todėl šis metodas plaukus pamaitins, sudrėkins ir apsaugos.
  • Padeda apsaugoti plaukų kutikules. Netgi švelnios sudėties šampūnai ar šveitikliai gali sukelti papildomą stresą plaukams, norint to išvengti galima išbandyti naudoti kaukę prieš šampūną, taip bus apsaugoti net trapiausi plaukai nuo skilinėjimo.
  • Atkuria plaukų drėgmę. Visus metus turime rūpintis plaukų drėgme, tačiau artėjant šaltajam sezonui tai itin aktualu. Pre-poo žingnio įvedimas yra puikus žingsnis atstatyti ir palaikyti drėgmę plaukuose.
  • Suteikia žvilgesnio ir pilnumo plaukams. Plaukai žvilga kai yra pripildyti drėgme ir maitinančiomis medžiagomis, Pre-poo žingsnis užtikrins, kad Jūsų plaukai atrodys sveiki ir žvilgantys.
  • Pagerina galvos odos būklę. Yra ir valančių žingsnių, kurie ramina, apsaugo ir pašalina nešvarumus nuo galvos odos, bet taip pat maitina ir apsaugo visus plaukus.

Norėčiau rekomenduoti ir aptarti keletą PRE-POO žingnio priemonių:

1. AMELIORATE giliai valanti galvos ir plaukų kaukė 
Trichologų patvirtinta ir atlikti intrumentiniai tyrimai, kad Giliai valanti galvos ir plaukų kaukė subalansuoja, ramina ir atgaivina sausą, pleiskanojančią ir jautrią galvos odą. Suteikia plaukams gyvybingumo ir sveikos išvaizdos.

2. Christophe Robin valomoji kaukė dažytiems plaukams
Rekomenduojame naudoti kartą per savaitę, kaip atstančią plaukų procedūrą. Naudojant šią plaukų kaukę jums neprireiks nei šampūno, nei kondicionieriaus.

3. Christophe Robin naktinis atkuriantis kremas plaukams
Naktinis kremas skirtas maitinti ir stiprinti plonus ir vidutinio storumo pažeistus plaukus.

4. Christophe Robin naktinis atkuriantis monoi aliejus plaukams
Naktinis monoï aliejus, skirtas maitinti ir stiprinti vidutinio storio ir storus pažeistus plaukus.

5. Christophe Robin valomoji plaukų kaukė su terminiu moliu
Valomoji plaukų kaukė, tai kas savaitinė procedūra galvos odai prieš plaukų plovimą, kuri pašalina nešvarumus ir dulkes susikaupusias nuo oro taršos.

Kaip tinkamai reikėtų atlikti PRE-POO žingsnį:

  • Atskirkite plaukus sruogomis, kad galėtumėte paskirstyti priemonę ant plaukų.





  • Iššukuokite plaukus su nepešančiu šepečiu, kuris skirtas saugiai šukuoti šlapius plaukus (rekomenduoju pasižvalgyti WetBrush )


  • Leiskite pabūti priemonei ant plaukų ir įsigerti. Kiekvienos priemonės instrukcija yra skirtinga, tačiau jeigu turite galimybę palikite priemonę ant plaukų per naktį. Ypatingai tinka naktinės procedūtos sausiems plaukams.

  • Išplaukite plaukus. Neabejoju, kad esate išbandę skirtingus šampūnus, bet po pre-poo žingsnio rekomenduočiau rinktis švelnesnį šampūną, tikrai ne valantį. O jeigu Jūsų plaukai itin pažeisti siūlyčiau pabandyti nenuplaunamą baltyminę kaukę, kurią naudojant reikia tik šampūno ir baltymų pagrindu sukurtos atstatomosios procedūros.